Alennuksessa!

Cook King Montana X ulkotulisija, korkea

Cook King Montana tulisija, 3 eri kokoa - multifunction fire pit

Laadukkaat tulisijat käsityönä valmistettuna. Montana X hrilli / tulisija on helposti siirrettävissä paikasta toiseen.

Perussarjaan kuuluu tulikulho, 160 astetta kääntyvä teräsritilä, jonka halkaisija on 60 cm ja masto. Maston korkeudensäätöjärjestelmän ansiosta arinan korkeus on helposti säädettävissä. Masto kiinnittyy suoraan tulikulhon toisessa jalassa olevaan reikään. Arinan kahvaan asennetun säpin ansiosta voit helposti estää tuotteen millä tahansa korkeudella sen jälkeen, kun se on asetettu mastoon.

Nauti grillailun tai vaan nuotion äärellä.

Valitse koko:

397,00 € 579,00 € - 182,00 €
Sisältää alv:n

Cook King Montana x tulisija grillitasoilla

Tekniset tiedot:
Cook King -tulisijan halkaisija:
paksuus: noin 2 mm
Kokonaiskorkeus: 
Kokonaisleveys : noin 68 cm / 78 cm / 88 cm
Tuotteen paino :
Cook King -palokulho on valmistettu: luonnon teräksestä

Tulisijat on raaka metallia - raw metal. Kuvassa ne ovat mustia, mutta luonnossa enempi metalli viimeisteltyjä. Maalien kestävyys tulisijoissa on rajallinen. Jos haluat käsitellä tulisijan, siihen on lisävarusteena saatavissa 700 c asteen kuumuutta Liberon Grafiittivoide.

Huom: kannet, lisäritilät, lisätanko ja pata on lisävarusteita.

Cook King Montana ulkotulisija:
Tämä korkealaatuinen paloastia on valmistettu Euroopassa. Tuotteen ominaispiirteitä ovat suuri palotil, joka on valmistettu paksusta teräksestä jolla huolellinen valmistus. Koko rakenne on erittäin vahva ja vakaa. Cook King Montana ulkotulisija on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat turvallisuutta tulisijassa. Kannettavaa tulipesää voidaan käyttää useilla eri tavoilla. On erittäin käytännöllistä sytyttää tuli hieman korkeammalla, se voi toimia kannettavana grillinä tai lämmönlähteenä ja tarjoaa myös tyylikkään valaistuksen. Kulhon muoto estää siinä poltetun puun leviämisen  tuulessa. Kulhon sivuihin hitsattujen kahvojen ansiosta tulisijaa on helppo siirtää. Cook King Montana ulkotulisijassa on alaosasto, johon voidaan varastoida paljon puuta. Lisäksi osasto suojaa lattiaa korkeilta lämpötiloilta. Cook King Montana ulkotulisija on valmistettu raakateräksestä, minkä vuoksi niiden värisävy voi poiketa kuvissa näkyvän tuotteen väristä. Tämä on teräksen luonnollinen ominaisuus, jolla ei ole negatiivista vaikutusta tuotteen toimivuuteen ja kestävyyteen.

CookKing -tulipesä Montana High musta, terästä
Tämän maalaismaisen teräksestä valmistetun tulipesän avulla voit kokea todellisen nuotion puutarhassa, terassilla tai pihalla. Pienen painonsa ansiosta voit ottaa takan mukaasi minne tahansa haluat tavata ystäviesi kanssa. Puutarhan takka on valmistettu mustasta kappaleesta ja se seisoo tukevasti kolmella jalalla. Sipulimaisen muodonsa ansiosta tuli on hyvin suojattu ja voidaan sytyttää myös tuulisina päivinä. Terassitakkaamme on saatavana erikokoisina, esimerkiksi tulipesänä, jonka halkaisija on 80 cm. Mitä pidempään kulho on käytössä, sitä vahvempi patina muodostuu pinnalle, mikä tekee CookKing -tulipesästä ainutlaatuisen. Jos et halua tätä ruostepatinaa, vältä vain kosketusta kosteuteen.

Cook King Montana ulkotulisija:
Takka puutarhaan, terassi, parveke
Korkealaatuista terästä
Maalaismainen muotoilu
Korkea vakaus

Tuulisuojattu muoto
Monipuolinen puutarhaan, terassille tai retkeilyyn
Toimitussisältö: palokulho

Kaikki elementit hitsataan yhteen vakauden lisäämiseksi
Voidaan käyttää grillinä, lämmönlähteenä tai tyylikkäässä valaistuksessa

CookKing toimitus tulee suoraa päämiehen varastosta GLS kuriirilla Suomeen, menee Postin noutopisteeseen, perustuen Postin ja GLS kuriiriyhtiön keskinäiseen sopimukseen, toimitusajan ollessa 5-8 pv. 

COOK-111361
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
6 - 10 pv

Saatat pitää myös