Rautainen pihatakka mahdollistaa avotulesta nauttimisin ulkosalla turvallisesti. Ulkotakassa on helppo polttaa tavallisia polttopuita.

Ulkotulisijat - rautaiset Tulialustat

Puutarhan laadukas tulisija, eli rautaiset tulipesät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Näiden tuotantoprosessi suoritetaan maailman standardien mukaisesti. Suosittelemme tulepolttoa kuivalla puulla ja käytä lehtipuuta.
Rautainen tulisija puutarhaan, patiolle tai mökille: Pihatakan tulipesä, eli ulkotulisija koostuu teräksisestä tulikulhosta ja jalustasta, jotka pitävät ulkotulen varmasti paikoillaan. Elävän tulen loimu on ainutlaatuinen katseenvangitsija. Ulkotakka on edullinen hankkia ja siirreltävyytensä ansiosta käytännöllinen niin kotona kuin kesämökilläkin. Pihatakka on oivallinen tapa lisätä pihan tai terassin viihtyvyyttä ja luoda mielenkiintoinen katseenvangitsija illanviettoihin.

Laadukkaat tulisjat 2 vuoden takuulla.

169,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  69,5 cm


189,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  55 cm, korkeus 50 cm


219,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Hex - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Hex - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  66 cm, korkeus 42 cm


149,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Triangle - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Triangle - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  71 cm


199,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Sunny - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Sunny - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  71 cm


239,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Gamma - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Gamma - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  69,2 cm


279,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Gamela - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Gamela - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  58 cm
Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten


239,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Pyramid - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Pyramid - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  79 cm


299,99 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Erizo 60 - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Erizo 60 - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  60 cm
Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten


299,99 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Erizo 50 - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Erizo 50 - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  50 cm
Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten


289,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Fire Pit - rautainen Tulialusta

Korkealaatuinen Ulkotulisija Fire Pit - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys:  70,5 cm