Ulkotakat, terassitakat, pihatakat ja grillit toimittaa Takkahenki. Valikoimassa myös upeat corten terästakat, BBQ-luukulliset ja avotakat.

Ulkotakat, pihatakat ja tulipesät

Tuinhaarden ulkotakka - pihagrilli on paras keksintö sitten tulen keksimisen!
Tämä ulkotuli - pihatakka - ulkogrilli - tulipesä löytää paikkansa kaikissa kohteissa. Pihatakka on kohtuullisen helppo ottaa säilöön ja suojaan. Kompaktin kokonsa ansiosta sopii, rannalle, matkailuvaunuun ja mihin tarvis on. Tuinhaarden on myös ylellisyyttä kotona helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tuli pysyy takan sisällä ilman kipinöitä! Näissä takoissa voit käyttää normaalia polttopuuta, lehtipuuta suosittelemme. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa polttopuiden lisäksi  grillihiiliä että brikettejä.
Tämä tulipesä on käytännöllinen pihalla, kotona, terassilla, mökillä.... Myös ravintolat ja hotellit, pubit ja tapahtumajärjestäjät suosivat näitä.

Alennuksessa!
Tulisija grilli Mustangi
Kätevä Tulisija grilli Mustangi terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Ison ja tukevan Mustangi nuotioalustan tulipesä on valmistettu 2,8 mm paksusta teräksestä. Mukana tulevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun grillausritilän halkaisija on 75 cm. Ritilän keskellä on 30 cm aukko, jossa voidaan käyttää Multigrill-tarvikkeita.

 
179,00 €
249,00 €
Alennuksessa!
Terassi Takka Zeus, rautaa
Terassi Takka Zeus on terästä ja takorautaa. Takka on varustettu kipinä verkolla niin, että tuli ja puutavara pysyy ilman sinkoilevia kipinöitä Takka on myös varustettu ilmanottoaukolla.Mukana kätevä tuhkaluukku tuhkan veto-osat.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille


489,00 €
Terassi tulipesä HESTIA, rautaa
Terassi Takka Hestia on VALURAUTAA ja takorautaa. Kaunis neliön muotoinen ulkotuli. patiotakka tulipesä Kotelo ympäröi takan niin, että palaminen on täysin turvallista ja hohtaen myös lämpöä ympäri takkaa.Vedettävä tuhkalaatikko.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille

359,00 €
Alennuksessa!
Tulisija VUURSCHAAL 80
Nyt voit vihdoin sytyttää puutarhaan tyylikkään ja turvallisen VUURSCHAAL avotulen. Kukapa ei pitäisi nuotiosta ulkosalla? Tulisijan ympärille on mukava kokoontua lämmittelemään tai grillaamaan, tai voit käyttää sitä myös tyylikkäänä koristeena. Käyttötapoja on monia.
Leveys 80 cm
179,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Turvallinen Grillin alusmatto Terrazzo
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja

39,00 €
59,00 €
Alennuksessa!
Naturel, Turvallinen Grillin alusmatto
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja. Huom koko: 100 cm pyöreä muoto
39,00 €
59,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka EXTREEM XL, keraaminen
Pihatakka EXTREEM XL, on keraaminen  Kaunis klassinen, pyöreä muotoinen ulkotuli, patiotakka eli tulipesä. Korkeus 132 cm.Tehdastakuu 5 vuotta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy edestä ja suojattu sivulta


499,00 €
519,00 €
Alennuksessa!
Pihan tulipesä EXTREEM, keraaminen
Pihan laadukas tulipesä EXTREEM, on keraaminen  Kaunis klassinen, pyöreä muotoinen ulkotulipesä, grillailluun ja BBQ.Korkeus 60 cm.Tehdastakuu 5 vuotta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli lämmittää ympärille


499,00 €
519,00 €
Hiiligrilli BBQ Kopenhagen
Hiiligrilli BBQ Kopenhagen on kevyt ja helposti siirreltävä Hiiligrilli BBQ Kopenhagen on Emaloitu grilliversio, - rautaiset pidikkeet, - grillaukseen kromatut ristikot, - tuhkan keräyslevy - säädettävä ilmansäädin.
69,00 €
Hiiligrilli BBQ Montenegro
Hiiligrilli BBQ Montenegro on kevyt ja helposti siirreltävä Hiiligrilli BBQ Montenegro on Emaloitu grilliversio, - rautaiset pidikkeet, - grillaukseen kromatut ristikot, - tuhkan keräyslevy - säädettävä ilmansäädin.- pyörät helpottaa liikuttelua
89,00 €
Smoker Springfield - hiiligrilli/savustin BBQ
Smoker Springfield - hiiligrilli/savustin BBQ on kevyt ja helposti siirreltäväSmoker Springfield - hiiligrilli/savustin BBQ hiiligrillaat, savustat tai BBQ-grillaat mielesi mukaan. Hiiligrillillä grillaat normaalisti hiilloksen päällä. Savustaa voit kahdessa tasossa. BBQ grillillä valmistat mureinta lihaa ikinä. Tällöin lihat kypsennetään isoina paloina matalassa lämmössä ja erityisen pitkään.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

399,00 €
Kamado BBQ 13" hiiligrilli
Kamado BBQ 13" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKeraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia malleja.Kompaksti, pieni Kamado 13-grilli antaa mahdollisuuden tutustua keraamisen grillin saloihin pikkurahalla. Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

179,00 €