Ulkotakat, terassitakat, pihatakat ja grillit toimittaa Takkahenki. Valikoimassa myös upeat corten terästakat, BBQ-luukulliset ja avotakat.

Ulkotakat, pihatakat ja tulipesät

Tuinhaarden ulkotakka - pihagrilli on paras keksintö sitten tulen keksimisen!
Tämä ulkotuli - pihatakka - ulkogrilli - tulipesä löytää paikkansa kaikissa kohteissa. Pihatakka on kohtuullisen helppo ottaa säilöön ja suojaan. Kompaktin kokonsa ansiosta sopii, rannalle, matkailuvaunuun ja mihin tarvis on. Tuinhaarden on myös ylellisyyttä kotona helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tuli pysyy takan sisällä ilman kipinöitä! Näissä takoissa voit käyttää normaalia polttopuuta, lehtipuuta suosittelemme. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa polttopuiden lisäksi  grillihiiliä että brikettejä.
Tämä tulipesä on käytännöllinen pihalla, kotona, terassilla, mökillä.... Myös ravintolat ja hotellit, pubit ja tapahtumajärjestäjät suosivat näitä.

Alennuksessa!
Terassi Takka Zeus, rautaa
Terassi Takka Zeus on terästä ja takorautaa. Takka on varustettu kipinä verkolla niin, että tuli ja puutavara pysyy ilman sinkoilevia kipinöitä Takka on myös varustettu ilmanottoaukolla.Mukana kätevä tuhkaluukku tuhkan veto-osat.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille


419,00 €
Terassi tulipesä HESTIA, rautaa
Terassi Takka Hestia on VALURAUTAA ja takorautaa. Kaunis neliön muotoinen ulkotuli. patiotakka tulipesä Kotelo ympäröi takan niin, että palaminen on täysin turvallista ja hohtaen myös lämpöä ympäri takkaa.Vedettävä tuhkalaatikko.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille


269,00 €
Alennuksessa!
Tulisija VUURSCHAAL 70 ja 80
Nyt voit vihdoin sytyttää puutarhaan tyylikkään ja turvallisen VUURSCHAAL avotulen. Kukapa ei pitäisi nuotiosta ulkosalla? Tulisijan ympärille on mukava kokoontua lämmittelemään tai grillaamaan, tai voit käyttää sitä myös tyylikkäänä koristeena. Käyttötapoja on monia.
2 kokoa: 70 ta 80 cm
119,00 €
139,00 €
Alennuksessa!
Decoliekki pata
Dekoliekki Pata on led valoilla toimiva liekkiefekti.
Toiminta perustuu valoilla heijastuvaan liekkiin, joka tehdään silkkisellä kankaalla.
Eloa antaa pieni tuuletin. Mukana ketjut sekä jalusta.
Näppärä keinotuli

53,00 €
59,00 €
Decoliekki tuli
Dekoliekki tuli on led valoilla toimiva liekkiefekti.
Toiminta perustuu valoilla heijastuvaan liekkiin, joka tehdään silkkisellä kankaalla. Eloa antaa pieni tuuletin. Mukana puut, kuten nuotiossa.
Näppärä keinotuli

69,00 €
Turvallinen Grillin alusmatto Terrazzo
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja

49,00 €
Ruostesuoja, grafiittivoide
Valu- ja takorautapintojen käsittelyyn sisällä ja ulkona.
Grafiittivoide soveltuu rautaisille, taotuille ja valurautaisille tuotteille sisällä ja ulkona. Liesien, kamiinoiden, takansuojusten, ulkogrillien sekä koriste-esineiden esim. vanhojen silitysrautojen pintakäsittelyyn. Suojaa tuhkalta, ruosteelta ja epäpuhtauksilta.
29,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka EXTREEM XL, keraaminen
Pihatakka EXTREEM XL, on keraaminen  Kaunis klassinen, pyöreä muotoinen ulkotuli, patiotakka eli tulipesä. Korkeus 132 cm.Tehdastakuu 5 vuotta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy edestä ja suojattu sivulta


499,00 €
519,00 €
Alennuksessa!
Pihan tulipesä EXTREEM, keraaminen
Pihan laadukas tulipesä EXTREEM, on keraaminen  Kaunis klassinen, pyöreä muotoinen ulkotulipesä, grillailluun ja BBQ.Korkeus 60 cm.Tehdastakuu 5 vuotta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli lämmittää ympärille


499,00 €
519,00 €
Alennuksessa!
Rautainen Globe pihatakka
Tällä perinteikkäällä Globe TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
Globe tuli pistää mantereet loistamaan ja elämään.
469,00 €
499,00 €