Ulkotakat, terassitakat, pihatakat ja grillit toimittaa Takkahenki. Valikoimassa myös upeat corten terästakat, BBQ-luukulliset ja avotakat.

Ulkotakat, grillit ja tulipesät

Tuinhaarden ulkotakka - pihagrilli on paras keksintö sitten tulen keksimisen!
Tämä ulkotuli - pihatakka - ulkogrilli - tulipesä löytää paikkansa kaikissa kohteissa. Grilli ja pihatakka on kohtuullisen helppo ottaa säilöön ja suojaan. Kompaktin kokonsa ansiosta sopii, rannalle, matkailuvaunuun ja mihin tarvis on. Tuinhaarden tulialusta ja hiiligrilli on myös ylellisyyttä kotona helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tuli pysyy takan sisällä ilman kipinöitä! Näissä takoissa voit käyttää normaalia polttopuuta, lehtipuuta suosittelemme. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa polttopuiden lisäksi  grillihiiliä että brikettejä.
Tämä tulipesä on käytännöllinen pihalla, kotona, terassilla, mökillä.... Myös ravintolat ja hotellit, pubit ja tapahtumajärjestäjät suosivat näitä.

Alennuksessa!
Turvallinen Grillin alusmatto Terrazzo
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja ulkotulipesille, grilleille ja ulkotulille.

39,00 €
59,00 €
Alennuksessa!
Naturel, Turvallinen Grillin alusmatto
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja. Huom koko: 100 cm pyöreä muoto
39,00 €
59,00 €
Ruostesuoja, grafiittivoide
Valu- ja takorautapintojen käsittelyyn sisällä ja ulkona.
Grafiittivoide soveltuu rautaisille, taotuille ja valurautaisille tuotteille sisällä ja ulkona. Liesien, kamiinoiden, takansuojusten, ulkogrillien sekä koriste-esineiden esim. vanhojen silitysrautojen pintakäsittelyyn. Suojaa tulipesät tuhkalta, ruosteelta ja epäpuhtauksilta.
29,90 €
Alennuksessa!
Tulisija VUURSCHAAL 80
Nyt voit vihdoin sytyttää puutarhaan tyylikkään ja turvallisen VUURSCHAAL avotulen. Kukapa ei pitäisi nuotiosta ulkosalla? Tulisijan ympärille on mukava kokoontua lämmittelemään tai grillaamaan, tai voit käyttää sitä myös tyylikkäänä koristeena. Käyttötapoja on monia.
Leveys 80 cm
179,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Tulisija grilli Mustangi
Kätevä Tulisija grilli Mustangi terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Ison ja tukevan Mustangi nuotioalustan tulipesä on valmistettu 2,8 mm paksusta teräksestä. Mukana tulevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun grillausritilän halkaisija on 75 cm. Ritilän keskellä on 30 cm aukko, jossa voidaan käyttää Multigrill-tarvikkeita.

 
219,00 €
249,00 €
Kamado BBQ 13" hiiligrilli
Kamado BBQ 13" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKeraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia malleja.Kompaksti, pieni Kamado 13-grilli antaa mahdollisuuden tutustua keraamisen grillin saloihin pikkurahalla. Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

199,00 €
Kamado BBQ 13" hiiligrilli kiiltopinta
Kamado BBQ 13" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKiiltävät Keraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia malleja.Kompakti, pieni Kamado 13-grilli antaa mahdollisuuden tutustua keraamisen grillin saloihin pikkurahalla. Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

209,00 €
Kamado BBQ 21" hiiligrilli, kiiltopinta
Kamado BBQ 21" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKiiltävät Keraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia malleja ja 21" suosituin, toiminnallisesti hyvä koko grillaukseen ja ruuan laittoon.Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

899,00 €
Kamado BBQ 24" hiiligrilli, kiiltopinta
Kookas Kamado BBQ 24" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKiiltävät Keraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia ja suuri malleja, koko 24" suosituin, toiminnallisesti hyvä koko grillaukseen ja ruuan laittoon isollekin perhelle, seurueelle..Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas
1 199,00 €
Kamado BBQ 26" hiiligrilli, kiiltopinta
Kookas Kamado BBQ 26" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKiiltävät Keraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia ja suuri malleja, koko 26" kaikkein suurin, toiminnallisesti hyvä koko isojen lihojen tai perhekooseurueen grillaukseen ja ruuan laittoon isollekin perhelle, vaikka hää seurueelle..Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas
1 499,00 €
Rautainen SATURN 74 pihatakka
Tällä perinteikkäällä SATURN 74 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
SATURN 74 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
199,00 €
Alennuksessa!
Turvallinen pyöreä Grillin alusmatto Terrazzo
Erinomainen kivipintainen matto suojaamaan grillin alla olevaa pintaa.
Soveltuu myös erinomaisesti suojaamaan lattiaa tulipesien alla. Palosuojattu, ei ylläpidä palamista
Näppärä suoja, Pyöreä koko.

39,00 €
59,00 €