Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat. Nauti aidosta elävästä tulesta ja sen tuomasta lämmöstä.

Turvalliset Biotakat SISÄLLE

Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat, ne ovat sisustukselliisia ja käytännöllisiä sisustuselementtejä. Takkahenki.fi esittelee uuden, patentoitun ja sertifioidun tuotteen: TÜV sertfioitu turvallinen poltin. Tämä vallankumouksellinen tuote on keraaminen poltin Bio Etalonille, polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa takkamanttelin sisälle. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Tämän polttimen ympärille rakennetaan turvallisimmat Biotakat! Ohessa esittelemme valkoimamme kun haluat turvallisen Biotakan kotiisi!
Hormittomuutensa ansiosta Bio Flame biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Hormiton Biotakka on käyttövalmis melkein suoraan pakkauksesta purettuna eikä monimutkaisia asennuksia tai kokoamista tarvita.

Alennuksessa!
Sisustustakka PLANET, TÜV biotakka
Tyylikäs PLANET design TÜV biotakka on klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.
- nyt myös mustana!
799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka FEBRUARY, valkoinen TÜV biotakka
Edustava FEBRUARY design TÜV biotakka on klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.
- nyt myös mustana
790,00 €
890,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka LEGIONS, turvallinen TÜV biotakka
Miellyttävä LEGIONS design TÜV biotakka on näyttävä klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.- nyt myös musta väri.
899,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka OCTOBER, turvallinen TÜV biotakka
Miellyttävä OCTOBER design TÜV biotakka on klassinen kodin tai salin sisustajaKaunis valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV-sertifioitu bio etanol poltin. - Nyt myös mustana!
998,00 €
1 098,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka SIERRA, valkoinen torni TÜV biotakka
Tornimuotoinen Sierra design biotakka on moderni tilaa säästävä biotakka.Kaunis valkoinen selkeä muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi. Sen paras ominaisuus on lämmittävä, kaunis ja aito tuli.Turvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin.
599,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka November, turvallinen TÜV biotakka
Klassinen NOVEMBER design TÜV biotakka on kaunis kodin sisustajaAjaton valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertfioitu bioetanol poltin.- nyt myös mustana
799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Riviera-Bio takka, turvallisella TÜV polttimella
Riviera-Bio on vapaasti lattialla oleva klassikko Bio Ethanol takka, 4 eri väriä. Tyylikäs klassinen biotakka.Valkoinen, tammi, pähkinä ja tumma kirsikka.Sisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.

Valitse puuväri:799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Biotakka DECEMBER TÜV
Tyylikäs ja kookas, klassinen manttelimallinen myvin viimeitelty Bio-koristetakka tuo tunnelmaa ilman hormia. Klassinen perusmuotoilu ja TÜV turvasertifikaatilla hyväksytty poltin, takka missä yhdistyvät laatu, muotoilu ja turvallisuus.
Nyt myös mustana!
999,00 €
1 099,00 €
Alennettu hinta
Biotakka BODO TÜV polttimella, 4 eri väriä


Vapaasti lattialla oleva klassikko Bio Ethanol takka. 4 eri väriä: valkoinen, tammi, pähkinä ja mustaKompakti koko. Sisällä turvallinen TÜV sertifioitu bio ethanol poltin.


499,00 €
599,00 €
Alennuksessa!
Biotakka Romeo TÜV, uljas pylväs
Romeo on Biotakka hyvä ulko- ja sisäkäyttöön. Arvokas väri, ryhti ja näyttävä aito tuli.Sisällä turvallinen TÜV poltin.Toimii hyvin kotona, terassilla, ukona tai vaikka kylpytiloissa.Suosittu malli hotellien ja ravintoloiden sekä tapahtumien yhteydessä.
399,00 €
489,00 €
Alennuksessa!
Biotakka June TÜV, kaksipuoleinen sisustustakka
June, moderni ja ajaton biotakka. TÜV sertfioitu turvallinen poltinKaksipuoleisuus antaa mahdollisuuksia sijoittelulle! Elävä liekki luo tarunomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Sisustustakka tuo luoksesi lämpöä ja onnea.
- nyt myös mustana! 
799,00 €
849,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka QUAERERE, valkoinen TÜV biotakka
Miellyttävä QUAERERE design TÜV biotakka on moderni kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertfioitu bioetanol poltin.
- nyt myös mustalla värillä
899,00 €
999,00 €