Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat. Nauti aidosta elävästä tulesta ja sen tuomasta lämmöstä.

Turvalliset Biotakat SISÄLLE

Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat, ne ovat sisustukselliisia ja käytännöllisiä sisustuselementtejä. Takkahenki.fi esittelee uuden, patentoitun ja sertifioidun tuotteen: TÜV sertfioitu turvallinen poltin. Tämä vallankumouksellinen tuote on keraaminen poltin Bio Etalonille, polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa takkamanttelin sisälle. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Tämän polttimen ympärille rakennetaan turvallisimmat Biotakat! Ohessa esittelemme valkoimamme kun haluat turvallisen Biotakan kotiisi!
Hormittomuutensa ansiosta Bio Flame biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Hormiton Biotakka on käyttövalmis melkein suoraan pakkauksesta purettuna eikä monimutkaisia asennuksia tai kokoamista tarvita.

998,00 €
1 098,00 € -100,00 €
Sisältää alv:n

Miellyttävä OCTOBER design TÜV biotakka on klassinen kodin tai salin sisustaja
Kaunis valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa.
Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.

Turvallinen TÜV-sertifioitu bio etanol poltin.
- Nyt myös mustana!

Kratki takuu