Stoveman Tulisija, PROFI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stoveman Tulisija, PROFI

Stoveman Tulisija PROFI on on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, huvimajoihin sekä kotamajoihin ja ulos.

Näissä rautaisissa grilleissa ja savustimissa valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin.

Stoveman Profi ulkogrilli on tukeva ja turvallinen teräsrunkoinen puugrilli kotipihalle, kesämökille tai vaikka erälaavulle! Grillin kuusikulmainen muoto takaa että sen ympärille mahtuu suurempikin porukka nauttimaan tulen loimusta.

615,00 €
Sisältää alv:n

Stoveman Tulisija PROFI on grilli joka sopii perinteistä hiiligrillausta arvostavalle!

Stoveman Profi ulkogrilli on tukeva ja turvallinen teräsrunkoinen puugrilli kotipihalle, kesämökille tai vaikka erälaavulle! Grillin kuusikulmainen muoto takaa että sen ympärille mahtuu suurempikin porukka nauttimaan tulen loimusta.

Grillissä on kahdesta osasta koostuva jalkaosa, iso tuhka-astia ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä. Lisäksi grillin yli menevässä ripustuskaaressa on kaksi erillistä pyöreän muotoista korkeussäädettävää grillausritilää. Ripustuskaaressa on myös koukku esim. kahvipannua varten.

Grilli on valmistettu 2 mm vahvuisesta teräslevystä (Tuhkaritilä on 4 mm vahvuista) ja grillin osat on viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla. Grillissä tulee käyttää ainoastaan kuivaa polttopuuta tai erillisiä grillaushiiliä. Stoveman tuotteet valmistetaan pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla käsityönä.

Profi ulkogrilli

Jalkojen korkeus 64cm
Palo astian/altaan halkaisija 105cm (syvyys keskellä 16cm, laudoilla 10cm)
Ruostumaton grilliritilä, koko 39 × 36,5cm
Ruostumattomat pyöreät grilliritilät, halkaisija 35 cm
Grillin koko korkeus 79cm
Jousikaaren yhteiskorkeus 120 cm (tulen ja jousikaaren välinen etäisyys 55cm)
Pakkauksen mitat 105 × 90 × 43 cm (P / L / K)
Paino 50 kg

Stoveman:in tuotevalikoimasta
löytyy laadukkaita ja kestäviä grillituotteita (saslikkigrilleja, ulkogrilleja, nuotioalustoka, grillien lisätarvikkeita, grilli-uuneja), saunatuotteita (kiukaita, sauna-uuneja, lisätarvikkeita saunaan, saunapyyhkeitä, saunahansikkoja, saunatakkeja), takka- ja uunituotteita (takkaovia, takan tuhkalaatikoita, grillausritilöitä takkaan, takkaklapien alustoja, paistinuuneja, kylmäsavustusuuneja, kuumasavustusuuneja) sekä lisätuotteita, joiden joukosta löytyy erilaisia takkatarvikkeita.
Etsi Stoveman laatua meiltä– Takkahenki.fi!

STO-FIF2012069
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5-8 pv
Puu käyttö
suosittelemme lehtipuun käyttöä

Profi käyttöohje

tarkemmat käyttöohjeet grillille

Lataa (708.44k)

Saatat pitää myös