Sears terassilämmitin, 2 eri väriä
Alennuksessa!

Sears terassilämmitin, 2 eri väriä

Sears kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää,

sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Sears lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.

Korkeus 190 cm, värit metalli ja musta

Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille

395,00 € 495,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Sears kaasu terassilämmitin, 2 eri väriä

Mitat (lxsxk) 45 x 45 x 190 cm,

Teho 9,5 kW, 
Kulutus 0,6-0,79 kg/h
Paino 24 kg

Lisävarusteena huppu. Huppu toimitetaan vain lämmittimen yhteydessä.

Huom: jos tarve on 5 - 10 tai enemmän, ole yhteydessä laskemme tarjouksen. 
 
Sears kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Sears lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä. Silloin se voidaan kätevästi laittaa toimintaan, kun halutaan; ja tarvittaessa kaukosäätimellä. Kaasupullo menee lämmittimen sisään.

Lämmittimen kaasuliekki palaa kauniin rauhallisena metallikuituisessa polttimossa jota ympäröi lasiputki. Lämmitin ei siis ole käyttäjälle tai muille vaarallinen. Sears lämmittimet sopivat erinomaisesti myös julkiseen käyttöön kuten ravintoloiden terassille, sisääntuloon tai toritapahtumiin. Sears kaasulämmitin nimensä mukaisesti antaa ympärilleen mukavan lämmön 9,5 kW:n teholla.
Lämmittimen tehoa voidaan säätää kolmeen eri alueeseen, jolloin sen käyttö monipuolistuu entisestään. Kun halutaan näyttää kulkutietä hämärästä sisääntuloon, voidaan liekki pitää minimillään ja, kun tarvitaan lämmintä ympärille, niin laitetaan kaikki teho päälle. Näyttävän ulkomuotonsa kera Sears lämmitin toimii katseenvangitsijana. Lämmittimen alaosaan on mahdollista painattaa oma yrityslogo tai mainos. Näin se antaa omistajalleen usean hyödyn samalla kertaa.

Sears lämmitin on vajaa 190 cm korkea ja sen päässä on mallista riippuen lämpöä jakava hattu, joka toimii myös sadesuojuksena. Lämmittimen pohjan koko on n. 45x45 cm. Lämmitintä on saatavana eri materiaalein varustettuna kuten ruostumaton teräskuori tai maalattuna mustaksi.

ARP-2000301
Lisätiedot
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5-10 pv (rajoitettu erä)

Saatat pitää myös