Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Tanskalainen laatugrilli.

Morsö ulkouunit

Morsö on laadukas Tanskalainen grilli valmistaja ja uunien tekijä.
Mmm... kesäilta, avotuli ja italialaista tunnelmaa. Kyllä, Morsö kesäkeittiö voi ja sen pitäisi tarjota enemmän kuin perinteistä grillattua ruokaa. Morsø ulkouuni lämmittää terassin tunnelmaa ja sen avulla voit valmistaa maukasta, rapeaa pizzaa ja täydellistä leipää vain muutamassa minuutissa. Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Leveä ja matala sisäkatto tuottaa tulipesälle optimaalisen lämpösäteilyn ja runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun. Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Morso Forno Garden grillisarja sisältää kaikki tarvikkeet mitä tarvitset oman herkullisen ruoan grillaamiseen ja paahtamiseen.
KATSO TUOTTEIDEN VIDEOT JA YLLÄTY MAHDOLLISUUKSISTA!

1 482,00 €
Sisältää alv:n

Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä.
Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.

Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.

Morsö

864,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Forno Grilli - Uusi grilli Morsø:lta

Morsø Grill Forno on valmistettu vankasta mustaksi maalatusta valuraudasta, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia grillaukseen.
Grillin pohjaan asennettavat jalat on valmistettu kestävästä tiikistä.

Morsö

1 497,00 €
Sisältää alv:n

Ulkotakka Morsø Kamino on muotoiltu valuraudasta ja se lämmittää sekä koristaa kaikkia ulkoympäristöjä.

Kamino tekee terassi- tai puutarhakokemuksestasi paljon mukavamman, olkoon sitten vaikka kylmä kevätpäivä tai viileä kesäyö. Kestävää valurautaa ja tällä voi grillata myös.

Morsö

 

299,00 €
399,00 € -100,00 €
Sisältää alv:n

Lämmin ajanviettopaikka, joka tarjoaa rauhallisuutta ja mukavuutta.

Morsö tulisija on ihanteellinen valinta kaikille, jotka pitävät mukavuudesta, hyvän ilmapiirin luomisesta tai tunnelmasta puutarhassa.

Tyylikkään pelkistetty ja toimivaksi rakennettu pieni tulisija!

Morso

379,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Grilli 71 on klassikko grilli

Morsøn Grilli 71 ylistettiin parhaaksi grilliksi suuressa grillitestissä, suoriutuen paremmin kuin esim. Weber ja Dancook.
Ja tämä ei ollut yllätys.
- Grilli 71 on tehty kiinteästä, emaloidusta valuraudasta, jossa on täysin ylittämättömiä etuja mitä tulee grillaukseen.

Morsö

886,00 €
899,00 € -13,00 €
Sisältää alv:n

Ulkotakka Morsø Kamino on muotoiltu valuraudasta ja se lämmittää sekä koristaa kaikkia ulkoympäristöjä.
Kaminoa voidaan käyttää osana nykyistä kesäkeittiötä.

Se tekee terassi- tai puutarhakokemuksestasi paljon mukavamman, olkoon sitten vaikka kylmä kevätpäivä tai viileä kesäyö.

Morsö

 

99,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Forno ulkouunin suojapeite

Vaikka Morsö Forno ulkouuni on vankka, tyylikäs ja levittää hyvää tunnelmaa ympäri vuoden sekä lämpöä että charmia, niin suojapeite on tarpeen suojaamaan sitä sateelta, koska valurautauunia ei ole järkevää jättää sateeseen ruostumaan.

Morsö

129,00 €
Sisältää alv:n

Mörsö Forno Grilliin on saatavissa ruostumattomasta teräksestä tehty luukku.

Grillin luukun avulla voit laajentaa grillin käyttöä. Jos haluat valmistaa savustettua ruokaa, voit asettaa grillin luukun paikoilleen ja Forno Grillistä tulee täydellinen savustusuuni.

Morsö