Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Tanskalainen laatugrilli.

Morsö ulkouunit

Morsö on laadukas Tanskalainen grilli valmistaja ja uunien tekijä.
Mmm... kesäilta, avotuli ja italialaista tunnelmaa. Kyllä, Morsö kesäkeittiö voi ja sen pitäisi tarjota enemmän kuin perinteistä grillattua ruokaa. Morsø ulkouuni lämmittää terassin tunnelmaa ja sen avulla voit valmistaa maukasta, rapeaa pizzaa ja täydellistä leipää vain muutamassa minuutissa. Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Leveä ja matala sisäkatto tuottaa tulipesälle optimaalisen lämpösäteilyn ja runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun. Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Morso Forno Garden grillisarja sisältää kaikki tarvikkeet mitä tarvitset oman herkullisen ruoan grillaamiseen ja paahtamiseen.
KATSO TUOTTEIDEN VIDEOT JA YLLÄTY MAHDOLLISUUKSISTA!

Morsö Forno ulkouuni
Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä. Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.
Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.
1 499,00 €
Morsö Ignis tulisijan ritilä
Se on vain niin ihanaa istua tulen ääressä ja tehdä ruokaa! Tunnelmasta tulee kokemus. Tämän grilliritilän avulla sinä ja perheesi saavat enemmän irti Morsø tulisijasta.
Ritilä sopii tyylikkäästi ja turvallisesti Morsö Ignis tulisijaan ja hokkuspokkus, täydellinen grilli joka tilanteeseen.
69,00 €
Morsö Forno Grilli
Morsö Forno Grilli - Uusi grilli Morsø:lta
Morsø Grill Forno on valmistettu vankasta mustaksi maalatusta valuraudasta, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia grillaukseen. Grillin pohjaan asennettavat jalat on valmistettu kestävästä tiikistä.
864,00 €
Morsö Parilapannu
Pannu on valmistettu emaloidusta valuraudasta ja sen huokoinen rakenne levittää lämmmön ja maun paremmin kuin mikään muu materiaali.
Pannua voidaan käyttää lämpimänä tai kylmänä tarjoiluastiana sekä grilliritilän päällä.
89,00 €
Morsö Kamino ulkotakka
Ulkotakka Morsø Kamino on muotoiltu valuraudasta ja se lämmittää sekä koristaa kaikkia ulkoympäristöjä.
Kamino tekee terassi- tai puutarhakokemuksestasi paljon mukavamman, olkoon sitten vaikka kylmä kevätpäivä tai viileä kesäyö. Kestävää valurautaa ja tällä voi grillata myös.

 
1 497,00 €
Morsö Parilapannun teräskahva
Ruostumaton teräskahva Morsö parilapannuun, joka takaa että sinä et polta sormiasi valurautapannuun.
Teräskahvaa voidaan käyttää parilapannun lisäksi, grillitarjottimen tai grilliritilän kanssa, joka on saatavilla Morsö Grilli Fornon kanssa.
49,00 €
Alennettu hinta
Morsö Ignis tulisija - grilli
Lämmin ajanviettopaikka, joka tarjoaa rauhallisuutta ja mukavuutta.
Morsö tulisija on ihanteellinen valinta kaikille, jotka pitävät mukavuudesta, hyvän ilmapiirin luomisesta tai tunnelmasta puutarhassa.
Tyylikkään pelkistetty ja toimivaksi rakennettu pieni tulisija!
299,00 €
399,00 €
Morsö Grillilautanen
Morsø Grillilautanen on pulverimaalattua emaloitua valurautaa.
Lautanen on soikean muotoinen ja se on kalteva reunoilta.Tämä kerää lihanesteet niin, että grillatut ruuat pysyvät raikkaina ja tuoreen makuisina.
99,00 €
Alennuksessa!
Morsö Garden grillipöytä uunille
Nyt voit tuoda italialaisen grilli ja tulitunnelman teidän terassille. Garden pöytä. Palkittu tanskalainen muotoilija Klaus Rath on luonut Morsø grillipöydän.Kätevä, monipuolinen, tilava, liikuteltava eli tuo tulen ja tarpeet sinne missä tarvis.
997,00 €
1 007,00 €
Morsö Grill Cocotte
Kaikki lihat ja vihannekset yhdessä mieleisessäsi liemessä - herkullista viiniä, lihalientä tai ehkä hieman olutta – kaikki tämä voidaan valmistaa GrillCocottessa.
Tämä paistoastia sopii myös kalaruokien laittoon ja/tai täydellisen leivän paistamiseen pannulla. Voit jättää GrillCocotten uuniin murehtimatta ja voit valmistaa muita ruokia sen aikaa.
249,00 €
Morsö Grilli 71
Morsö Grilli 71 on klassikko grilli
Morsøn Grilli 71 ylistettiin parhaaksi grilliksi suuressa grillitestissä, suoriutuen paremmin kuin esim. Weber ja Dancook. Ja tämä ei ollut yllätys. - Grilli 71 on tehty kiinteästä, emaloidusta valuraudasta, jossa on täysin ylittämättömiä etuja mitä tulee grillaukseen.
379,00 €
Morsö Grilli "Fire Pot"
Morsøn Grilli Fire Pot tulipesä.Morsøn Grilli Fire Pot tulipesä on tehty teräslevystä, jossa on täysin ylittämättömiä etuja, mitä tulee grillaukseen.
269,00 €