Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Tanskalainen laatugrilli.

Morsö ulkouunit

Morsö on laadukas Tanskalainen grilli valmistaja ja uunien tekijä.
Mmm... kesäilta, avotuli ja italialaista tunnelmaa. Kyllä, Morsö kesäkeittiö voi ja sen pitäisi tarjota enemmän kuin perinteistä grillattua ruokaa. Morsø ulkouuni lämmittää terassin tunnelmaa ja sen avulla voit valmistaa maukasta, rapeaa pizzaa ja täydellistä leipää vain muutamassa minuutissa. Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Leveä ja matala sisäkatto tuottaa tulipesälle optimaalisen lämpösäteilyn ja runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun. Morso Forno Garden grillisarja tarjoaa monipuolista ja luonnonläheistä ruoanlaittoa tyylillä. Morso Forno Garden grillisarja sisältää kaikki tarvikkeet mitä tarvitset oman herkullisen ruoan grillaamiseen ja paahtamiseen.
KATSO TUOTTEIDEN VIDEOT JA YLLÄTY MAHDOLLISUUKSISTA!

Aktiiviset suodattimet

1 295,00 €
1 370,00 € -75,00 €
Sisältää alv:n

Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä.
Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.

Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.

Morsö

180,00 €
Sisältää alv:n

Kaikki lihat ja vihannekset yhdessä mieleisessäsi liemessä - herkullista viiniä, lihalientä tai ehkä hieman olutta – kaikki tämä voidaan valmistaa GrillCocottessa.

Tämä paistoastia sopii myös kalaruokien laittoon ja/tai täydellisen leivän paistamiseen pannulla. Voit jättää GrillCocotten uuniin murehtimatta ja voit valmistaa muita ruokia sen aikaa.

Morsö

292,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Grilli 71 on klassikko grilli

Morsøn Grilli 71 ylistettiin parhaaksi grilliksi suuressa grillitestissä, suoriutuen paremmin kuin esim. Weber ja Dancook. Ja tämä ei ollut yllätys. Grilli 71 on tehty kiinteästä, emaloidusta valuraudasta, jossa on täysin ylittämättömiä etuja mitä tulee grillaukseen.

Morsö