Morsö 2B kevyttakka, minitehopakkaus!
Alennuksessa!

Morsö 2B kevyttakka, minitehopakkaus!

Morsø 2B standard on suosittu ikiaikainen klassikko malli.

Se on varustettu viileällä kahvalla ja nokivapaalla lasiovella.
Mallilla on suuri suorityskyky kokoonsa nähden.

morso-logo-rgb.jpg

999,00 € 1 032,00 € - 33,00 €
Sisältää alv:n

Morsö 2B standard kevyttakka, minitehopakkaus!

Morsö 2B on rakenteeltaan yksinkertainen ja sillä on ajaton tyyli, jossa seesteinen "kokonaisuus" , puhtaat linjat, piilotetut saranat ja helppoa toiminnallisuutta.

Tästä suositusta mallista löytyy myös korotettu versio MORSÖ 2B Classic. Katso liitteenä olevasta esitteestä lisätietoja.  Ohessa standard malli, muut versiot, katso liitteistä tiedot ja ole tarvittaessa yhteydessä info@biro.fi

Valurauta on erinomainen materiaali niin ulkonäkönsä kuin käytännöllisyytensäkin puolesta. Se sopii erityisen hyvin vaihtuviin lämpötiloihin, sillä se ei elä käytössä. Morsø takkojen saumat on liitetty toisiinsa ruuveilla ja keraamisilla tiivisteillä, jolloin takka on aina tiivis ja täydellinen sija tulelle. Valurauta ei pala läpi. Morsö takoissa käytetyn valuraudan paksuus varmistaa hyvän lämmön talteenottokyvyn.

Morsö on työskennellyt kovasti yhdistäen perinteet ja modernin takan.
Sarjat on suunnitteltu ja valmis kaikin puolin; sen muoto, rakenne ja valurauta osat sulautuvat luonnon kanssa yhdessä, noudattaa peruskäsitystämme pitää asiat yksinkertaisina.
Kuten kaikki Morsö mallit,  on rakennettu käyttäen vain korkealaatuisia valurautaa, paras materiaali parantaa suorituskykyä. Valurauta on vankka ja tarjoaa pitkäikäisyyttä sekä mahdollistaa monia suunnittelun etuja; se on materiaalia, joka voidaan valaa saaden kauniita muotoja, kuten ja pyöristetyt kulmat.
Vuorovaikutus valon ja varjon kanssa antaa hienovarainen lempeyttä.
Lisäksi, kuten aina mallit kuuluu Morsø: n 10 vuoden tehdastakuun piiriin.
Tyyppihyväksyntä nro/EN 13240 N/SINTEF 110-210

JOUTSENMERKKI

Mitat (L-S-K)
Takan ulkomitat 365 – 580 – 708 mm
Tulipesän syvyys 525 mm
Savunpoistoputken halkaisija 120 mm
Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 135 mm
Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 708

TEHO
Keskim. lämmitysteho 5 kW
Lämmitysteho (min-max) 3 – 6 kW
Lämmitysala (20-asteiseksi) 45 – 90 m2

ETÄISYYS PALAVAAN MATERIAALIIN
– Seinään sivuille 400 mm
– Taakse 300 mm
Ei palaviin materiaaleihin suositellaan yleisesti 50 mm minimi etäisyyttä

PAINO 140 kg

Minimi suojaetäisyyksiä voidaan pienentää 50% käyttämällä yksikertaista kevyttä suojausta ja 75% käyttämällä kaksinkertaista kevyttä suojausta. Liitteenä Suomen Rakentamismääräyskokoelma tiedoksi.

HUOM! Tulisijan asentamisesta on ilmoitettava paikalliselle rakennusviranomaiselle. Talon omistaja on itse vastuussa turvavaatimusten täyttämisestä ja asennuksen tarkastuttamisesta alueensa paloviranomaisilla. Asennuksesta on ilmoitettava myös nuohoojalle, koska nuohoustarve muuttuu

Huomioithan myös, että takat lämpenevät kuumiksi. Jotkut takan pinnat kuumenevat lämmityksen aikana ja niiden koskettaminen saattaa aiheuttaa palovammoja (valmistakoissa kaikki takan pinnat kuumenevat). Muista myös luukun lasin voimakas lämpösäteily. Tulenaran materiaalin sijoittaminen ilmoitettua turvaetäisyyttä (n. 1m) lähemmäksi saattaa aiheuttaa tulipalon. Kytevä palaminen voi aikaansaada nopean kaasupalon sekä aine- ja henkilövahinkoja. Piipun suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin on huomioitava erikseen.

Takkatarvikkeet löydät täältä.

MOR-2B standard
Lisätiedot
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 21 pv

Saatat pitää myös