GardenMax ulkotakka mallit tehdään käsityönä, laadukkaita pihatakkoja ja ulkotakkoja. Valitse musta tai ruoste viimeistely.

GardenMax® pihatakat

GardenMax® ulkotakkojen laatu perustuu käsityötaitoon ja luovuuteen, taitoon tehdä metallista. 
Luomme käsityönä toimivia, käytännöllisiä taideteoksia ulkokäyttöön ja näin varmistamme, että olet tyytyväinen pihatakka lopputuotteeseen, tämä on ensisijainen tavoitteemme.

GardenMax®-tiimillä on huippuluokan suunnittelu- ja valmistustaidot ulkotulien ja puutarhakn tulipesien luomiseen. Teräs-, kortiaterä- ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu GardenMax® tuote on laadukas ajankin kuluessa. GardenMax® on erikoistunut ulkotulisien, tulipesän, tulipesä suunnittelija-urien, ulkokalusteiden, grillirenkaiden, teräksisten grillausvälineiden, ulko vesilähteiden ja puutarhan teräksisten koristetuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon.

GardenMax® patiotakka mallit tehdään käsityönä, tarkoitamme myös sitä. 
Olemme investoineet koneisiin, työkaluihin ja koulutukseen käsityöläisemme, jonka avulla voimme tuottaa johdonmukaisella pohjalla huolella ja ammattitaidolla. Piirtämissuunnitelmista muottien, metallien hitsauksen ja lopullisen korkean lopputuloksen ansiosta jokainen tuote on kokonaan luotu itse.

Käyttämämme teräsmetalli on yleensä erittäin kestävä materiaali. Kaikki tuotteet on valmistettu korkeimmilla laatuluokituksilla. Corten-terästuotteemme on valmistettu todellisesta Corten-A-materiaalista, ja niitä esihyyttämästä luonnollista kosteutta saaden aikaan ulkotuotteen, jossa lisää luonnetta, sopien kaikkiin ulkotiloihin.