GardenMax ulkotakka mallit tehdään käsityönä, laadukkaita pihatakkoja ja ulkotakkoja. Valitse musta tai ruoste viimeistely.

GardenMax® pihatakat

GardenMax® ulkotakkojen laatu perustuu käsityötaitoon ja luovuuteen, taitoon tehdä metallista. 
Luomme käsityönä toimivia, käytännöllisiä taideteoksia ulkokäyttöön ja näin varmistamme, että olet tyytyväinen pihatakka lopputuotteeseen, tämä on ensisijainen tavoitteemme.

GardenMax®-tiimillä on huippuluokan suunnittelu- ja valmistustaidot ulkotulien ja puutarhakn tulipesien luomiseen. Teräs-, kortiaterä- ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu GardenMax® tuote on laadukas ajankin kuluessa. GardenMax® on erikoistunut ulkotulisien, tulipesän, tulipesä suunnittelija-urien, ulkokalusteiden, grillirenkaiden, teräksisten grillausvälineiden, ulko vesilähteiden ja puutarhan teräksisten koristetuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon.

GardenMax® patiotakka mallit tehdään käsityönä, tarkoitamme myös sitä. 
Olemme investoineet koneisiin, työkaluihin ja koulutukseen käsityöläisemme, jonka avulla voimme tuottaa johdonmukaisella pohjalla huolella ja ammattitaidolla. Piirtämissuunnitelmista muottien, metallien hitsauksen ja lopullisen korkean lopputuloksen ansiosta jokainen tuote on kokonaan luotu itse.

Käyttämämme teräsmetalli on yleensä erittäin kestävä materiaali. Kaikki tuotteet on valmistettu korkeimmilla laatuluokituksilla. Corten-terästuotteemme on valmistettu todellisesta Corten-A-materiaalista, ja niitä esihyyttämästä luonnollista kosteutta saaden aikaan ulkotuotteen, jossa lisää luonnetta, sopien kaikkiin ulkotiloihin.

Pihatakka Rengo 120, musta tai ruoste viimeistely
Kätevä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. 2 viimeistelyä, maalattu musta ja ruoste. Korkeus 120 cmToimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
Pihatakka Vilos 125, musta tai ruoste viimeistely
Kätevä BBQ tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 125 cmToimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
Pihatakka Pular 125, musta tai ruoste viimeistely
Kätevä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 125 cm. Avoin tulipesä sivuilta. Toimii hiilillä ja puilla!
319,00 €
Pihatakka Sanga 125, musta tai ruoste viimeistely
Kätevä BBQ Sanga tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste. KulmamalliKorkeus 125 cmToimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Denver 125
Kätevä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa, ruoste viimeistely tai mustaKorkeus 125 cm. Mukana BQQ taso.Toimii hiilillä ja puilla!
199,00 €
299,00 €
Pihatakka Masaya 120, musta tai ruoste viimeistely
Upea tulipesä pihalle, terassille ja mökille, juhliin tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. 2 viimeistelyä, maalattu musta ja ruoste. Korkeus 120 cmToimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
Pihatakka Amayo 160, musta tai ruoste viimeistely
Korkea tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 160 cm. Suoja ylhäällä.Toimii hiilillä ja puilla!
495,00 €
Pihatakka Amayo XL 200, musta tai ruoste viimeistely
200 Korkea BBQ tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus jopa 200 cm. Suoja ylhäällä.Toimii hiilillä ja puilla! Näyttävä pikatakka.
695,00 €
Pihatakka Maca 120, musta tai ruoste viimeistely
Maca, Kätevä BBQ tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 120 cm. Muoto herättää huomiota.Toimii hiilillä ja puilla!
449,00 €
Pihatakka Maca XL 185, musta tai ruoste viimeistely
Maca XL, näyttävä BBQ tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 185 cm. Muoto herättää huomiota.Toimii hiilillä ja puilla!
995,00 €
Pihatakka Pinacate 150, musta tai ruoste viimeistely
Pinacate 150, näyttävä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 150 cm. Leveän takan muoto herättää uskottavaa huomiota.Toimii hiilillä ja puilla!
995,00 €