Brasil -tulisija, musta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brasil -tulisija, musta

Laadukkaat tulisija käsityönä valmistettuna.

Nauti grillailun tai vaan nuotion äärellä. Ulkotulisijaa voi käyttää monella eri tavalla. Voit yhdistellä siihen kolmijalan varassa roikkuvan grilliritilän tai muuta roikotettavaa.

Tulisija itsessään on käytännöllinen ja turvallinen tapa pistää tulet, grillata tai vain luoda tunnelmaa.

Valitse halautko mallin grilliritlän kanssa ja/tai kannen kanssa tai ilman:

339,00 €
Sisältää alv:n

Brasil -tulisija, musta

Tulisijan ympärille on mukava kokoontua lämmittelemään tai grillaamaan, tai voit käyttää sitä myös tyylikkäänä koristeena. Käyttötapoja on monia!

Cook King tulisija:
Mitat:
70 x 70cm
Korkeus 40,0 cm
Paloastian paksuus 2,0mm
Paino 25,0kg

Tämä korkealaatuinen tulikulho, jonka mitat ovat 70x70 cm, on valmistettu Euroopassa. Koko rakenne on erittäin vakaa ja luja. Tulimalja on ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka arvostavat turvallisuutta tulen sytyttämisessä. Se voi olla käytännöllinen paikka tulen sytyttämiseen, kannettava grilli, lämmönlähde ja tyylikäs valaistus. Tulimaljan muotoiltu rakenne tekee mahdottomaksi lämmön ja hiillosten poistumisen rakenteesta.

Tulisijat on raaka metallia - raw metal. Kuvassa ne ovat mustia, mutta luonnossa enempi metalli viimeisteltyjä. Maalien kestävyys tulisijoissa on rajallinen. Jos haluat käsitellä tulisijan, siihen on lisävarusteena saatavissa 700 c asteen kuumuutta Liberon Grafiittivoide.

Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.

Saatavilla lisävarusteena grilliritilä ja kansi, jolla voi tukahduttaa hiiloksen.

CookKing toimitus tulee suoraa päämiehen varastosta GLS kuriirilla Suomeen, menee Postin noutopisteeseen, perustuen Postin ja GLS kuriiriyhtiön keskinäiseen sopimukseen, toimitusajan ollessa 5-8 pv.

COOK-111343
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös