Toimitus

Toimintamme perustuu tuottajiemme varastoon Euroopassa ja Suomessa,  josta tilaukset lähtevät Suomeen suoraan asiakkaallemme tai varastomme kautta edelleen Itellan tai vastaavan toimijan kyydillä asiakkaillemme. Osa tuotteista on varastoituna myös Suomeen, pyrimme vastaamaan sesongin aikana kysyntään.
Normaali toimitusaika on 1-3 viikkoa.
Kuitenkaan 100% varastointia ei ole olemassa, joten joskus tuotteiden toimitusaika saattaa olla pitempi. Tällöin vahvistamme tilausvahvistuksessa arvioidun pitemmän toimitusajan erikseen.

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteet myös nopeammin, kuin ennen mainittu.

Toimituksesta tilaajalle vastaa pääosin  Itella Oyj perille tuotuna. Ohessa alla linkki Itellan sivuille tarkemmista kuljetusmääritteistä:
ITELLA KELTAINEN KULJETUS
 

Tilausta ja reksiteröintiä tehdessä on erityisen tärkeää ilmoittaa mm puhelinnumero oikein, voimassa olevana ja niin, että kuljettaja toimittaessa saa yhteyden tilaajaan. Tavaran toimittaja ei vastaa kuluista, mitkä johtuu virheellisistä tai puutteellisesti annetuista tiedoista. Itella on velvoitettu olemaan yhteydessä tilaajaan ennen toimitusta.
Toimituskulu on takkahenki.fi kaupassa tilauskohtainen, 20 €.
Pienemmät, alle 35 kg ja alle 120 cm, tilaukset toimitetaan Itellan pakettipalveluna.
Isommat tilaukset toimitetaan lavalla ja pääosin Itellan (tai vastaava) kuljetusyksikkönä asiakkaalle.

Voit maksaa myös ennakkolaskulla pankkiin tai hyödyntää Klarnan maksuehtoja tai laskuja.

Kaikki tuotteet on paketissa ja on erityisen tärkeää, että vastaanottaessasi tavaraa, tarkastat paketin/lähetyksen kunnon. Jos lähetyksessä ilmenee vaurioita, on ne merkittävä kuormakirjaan/posti-osoitekirjaan, mieluusti kuvattava välittömästi ja oltava yhteydessä info@biro.fi .

Säilytä pakkaus, pakkaustarvikkeet, käyttöohjeet sekä muu materiaali vähintään 2 viikkoa.

Jos tilaajalle on toimituksessa jotain erityistä tai poikkeavaa, laittanette tilauksen yhteydessä tietoa.

Tilaus järjestelmäämme aiheuttaa toimenpiteitä lähes välittömästi ja näin ollen katsomme, että tilaus on sitova sen saapuessa järjestelmäämme.

Lisätietoja kohdasta "Tilaus-, toimitus- ja sopimusehdot", tarvittaessa toimitukseesi lisätietoa info@biro.fi