Pöytägrilli RST - table grill
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pöytägrilli RST - table grill

Pöytägrilli RST - table grill, design and quality by Arpe Studio

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pöytägrilli -  Tabletop Grill on helppo puhdistaa.

Voit käyttää joko puuta, hiiltä tai puuhaketta lämmitykseen.

Kasaamista ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.

249,00 €
Sisältää alv:n

Pöytägrilli RST- Grillaa tyylillä - table grill, voit käyttää joko puuta, hiiltä tai puuhaketta lämmitykseen.

Jos haluat nauttia ruoanlaitosta ja keskusteluista illanvietossa grillaten, Arpe Studion pöytägrilli Tabletop Grill on mainio grilli minkä ympärille kokoontua. Perheen suosikki ilta aktiviteetti. Voit valmistaa hienostuneita annoksia tai tavallista iltapalaa myöhäisillan välipalaksi, Pöytägrilli Tabletop Grill täyttää kaikki ulkona grillaavien ja viihtyvien toiveet. Pöytägrilli Tabletop Grill on kauniisti suunnitelt, joka ei ole vain toimiva grilli, vaan myös vallan ihana katsella.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Tabletop Grill on helppo puhdistaa. Tavallisella 8 kilon painoisena pöytägrillinä, pakkaat helposti seuraavalle matkalle tai on mukana retkeilyviikonloppuna. Kun sen lämmittää, se pysyy kuumana jopa 1,5 tuntia. Keittoalue on riittävän suuri, vaikka 5 kananrintaa yhdellä kertaa!
 
Voit käyttää joko puuta, hiiltä tai puuhaketta lämmittämään sitä. Tämä avaa vielä enemmän mahdollisuuksia, mitä voit grillata. Kalaa, pihviä, kasviksia- kaikki on mahdollista. 
Mallin ja rakennuksen ansiosta Pöytägrilli- Tabletop Grill on investointi. Helppo puhdistaa, se kestää vuosia, eikä koskaan mene tyllistä pois.

Quality Design tuotteet:
Nykyaikainen muotoilu, korkea laatu, käsin viimeisteltyjä täysteräksinen moderni tuliasema ja tarvikkeet, jotka soveltuvat eri maiseman asetuksia ja koriste valintoja. Hiiliteräs, jota käytetään tämän tulialustan kulhoon, patinoituu ajan mittaan. Se ruostuu altistuessaan vedelle. Yleensä tämä luonnollinen prosessi kestää pari viikkoa. 
Tämä malli on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä

MATERIAALI vaihtoehdot:
Pohja ja kulho Ruostumaton terästä Stainless steel

Pöytägrilli mitat:

Kulho halkaisija 37 cm 
Pohjan halkaisija 37 cm 
Kokonaiskorkeus 17 cm
Paino 8 kg

Arpe tulipesä Quality Design tuotteet

Nykyaikainen muotoilu, korkea laatu, käsin viimeisteltyjä, täysteräksinen, moderni tulipesät ja lisäosat, jotka soveltuvat eri maisemaan ja on huomion keskipiste. Läheinen yhteys pohjoismaisten materiaali elementtien kanssa on innostanut muotoilumme. Jäätynyt meri, nukkuva metsä, kylmät hiekkadyynit, metsä - inspiraatiomme. 
Siksi voimme tuntea tulen ja materiaalit paremmin kuin kukaan muu.
Yksilöllisesti valmistettu jokainen tuote, huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaat materiaalit, ne luovat ARPE tuotteen, joka tuo sinulle iloa monen vuoden ajan.

DSTtablegrill
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 7 pv
Puu käyttö
Pienet puut, suosittelemme lehtipuun käyttöä
Hiili käyttö
Grillihiilet
Pellet käyttö
Puupelletit

Saatat pitää myös