Activa kaasugrillit

Activa kaasugrillit

Activa kaasugrillien selkein etu verrattuna hiiligrilleihin, on sen nopeus.
Kaasugrillin voit sytyttää napin painalluksella, ja ruoka kypsentyy nopeasti, grillitasolla paistuen.
Activa kaasugrillillä voi grillata montaa eri sorttia; liharuuat ja makkarat, kasvikset ja hedelmät, usein jopa samaan aikaan, koska kokkauslämpöä voi säätää. Activa kaasugrillit tulevat meille Saksasta.
Kaasugrillin puhdistus on helppoa, kun teet sen toistuvasti: Kaasugrillin saa puhtaaksi grilliharjalla.
Kaasugrillit erottuu toisistaan usein polttimien määrällä. Pienemmät kahden polttimen mallit toimii hyvin pienemmälle kokkaukselle, 4 polttimen mallit on suuremmalle perhelle ja kookkaammalle annoskoolle ja määrälle.
Anna Activa grillien valikoiman vakuuttaa sinut ja tilaa meiltä kaupastamme tarjoushintaiset grillit tänään.

Activa kaasugrilli BBQ Cabrio
ACTIVA säädettävä kaasugrilli, 3 polttinta 2,7 kW, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa Cabrio kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
159,00 €
Activa kaasugrilli BBQ Alabama 3
ACTIVA Alabama, säädettävä kaasugrilli, 3 polttinta 3,2 kW, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa Alabama kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
229,00 €
Alennuksessa!
Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5
Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5, 4 + 1 sivukeitin, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5 kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
299,00 €
329,00 €
Alennuksessa!
Activa kaasugrilli BBQ Florida 6
Activa kaasugrilli BBQ Florida 6, 5 + 1 sivukeitin, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa kaasugrilli BBQ Florida 6 kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kookas kaasugrilli - liikutteluun on kaksi pyörää.
399,00 €
429,00 €