Activa hiiligrillit

Activa hiiligrillit

Activa Hiiligrilli, pallogrilli ja kamado-grilli kätevästi Takkahenki.fi netistä – laatua edullisesti.
Activa hiiligrilli on hyvä valinta kun haluat aidointa gourmee grillauksen makua ja tunnelmaa. Suojaavalla kannella varustetun hiiligrillin käyttö vaatii hieman harjoitusta, mutta osaavissa käsissä se on mitä monipuolisin ja tasokkain ruoanvalmistusväline. Ruoanlaitto kaikilla hiiligrillillä on hieman hitaampaa, koska hiiligrilli ei lämpene yhtä nopeasti kuin kaasugrillit eikä se tarjoa yhtä nopeita ja käteviä mahdollisuuksia lämpötilan säätämistä varten.
Hiiligrilli on kuitenkin monille grillauksen symboli ja monet tykkäävät ainutlaatuisesta ja aidosta mausta, jonka hiilillä grillaaminen tuo ruokaan.
Anna Activa hiiligrillien vakuuttaa sinut ja tilaa meiltä kaupastamme tänään.

Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angulatus XXL, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angulatus, kookas musta perhegrilliLaadukas Activa hiiligrilli, joka tarjoaa tasaisen lämmönjakauman grillausalueelle. Grillissä on valurauta parilalevyt, lämpömittari kannessa ja säilytyskoukut ruokailuvälineille. Sopivan grillauslämpötilan säätö on helppoa korkeussäädön ja tuuletusventtilin ansiosta. Tulipesän luukku mahdollistaa hiilien lisäämisen. Liikuteltava XXL kokoinen hiiligrilli. Mallissa on kaksi pyörää.
249,00 €
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular, musta perhegrilliACTIVA:n "kulmikas" grillivaunu vakuuttaa jokaisen grillaajan. Sen käyttö on erinomaisesti suunniteltu ja moni asia helpottaa käyttöä ja puhdistusta. Säädettävän puuhiilipannun ansiosta lämpöalue voidaan helposti siirtää ylös ja alas grillattuun suhteessa ruokaan kammen avulla. Suuri paloluukku polttokammioon helpottaa hiilien esineiden lisäämistä. Paloläpän alla käytetään suurta tuhkakuppia palamisjäämien poistoon. Lisäksi palotila on varustettu säädettävillä tuuletusvaihtoehdoilla. Sivuhylly on taitettava ja laite säästää tilaa.
Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla. Valettu grillipinta, kooltaan 56,5 x 41.
159,00 €
Alennuksessa!
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Smart, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Smart, kompkatin kokoinen, musta/kromiACTIVA:n "kulmikas" grillivaunu vakuuttaa jokaisen grillaajan. Sen käyttö on erinomaisesti suunniteltu ja moni asia helpottaa käyttöä ja puhdistusta. Säädettävän puuhiilipannun ansiosta lämpöalue voidaan helposti siirtää ylös ja alas grillattuun suhteessa ruokaan kammen avulla. Suuri paloluukku polttokammioon helpottaa hiilien esineiden lisäämistä. Paloläpän alla käytetään suurta tuhkakuppia palamisjäämien poistoon. Lisäksi palotila on varustettu säädettävillä tuuletusvaihtoehdoilla. Sivuhylly on taitettava ja laite säästää tilaa.
Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla. Kompakti grillausalueet 2 x 21 x 31 cm.

139,00 €
159,00 €
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Air-Power, musta
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Air-Power, musta, kompkatin kokoinen, musta/kromiACTIVA:n "kulmikas" hiiligrillivaunu tekee vaikutuksen kokeneille grillaajille grillituulettimen AIR Power -ilmanvaihdolla. Sisältää litiumioniakun ja virtalähteen. Sen kätevä käyttö on tuo erinomaista laatua grillaukseen ja helpottaa näin myös käyttöä ja puhdistusta. Säädettävän puuhiilipannun ansiosta lämpöalue voidaan helposti siirtää ylös ja alas grillattuun ruokaan kammen avulla. Suuri paloluukku polttokammioon helpottaa ampuvien esineiden lisäämistä. Paloläpän alla käytetään suurta tuhkakuppi palamisjäämien käytännön hävittämiseen. Lisäksi palotila on varustettu säädettävillä tuuletusvaihtoehdoilla. Sivuhylly on taitettava ja laite säästää tilaa. Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla.
Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla. Kromattu grillaustaso: 57 x 42 cm ja  ritilälevyjärjestelmä (RES): Ø 31,4 cm

279,00 €
ACTIVA pylväsgrilli Augsburg, hiiligrilli
Laadukas ACTIVA pylväsgrilli Augsburg, hiiligrilliRuostumattomasta teräksestä valmistettu pylväsgrilli Augsburg on mainio hintatietoisille hiiligrilli-faneille! Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu pylväsgrilli on helppokäyttöinen, mutta siinä on silti paljon lisäominaisuuksia, jotka tekevät grillaamisesta entistä mukavampaa. Säädettävän grilliritilän grillipinta on jopa 39 cm. Korissa olevien reikien ansiosta grillaustaso  voidaan kiinnittää mieltymyksesi mukaan korkeammalle tai lähemmäksi hiillosta. Puuhiiltä voidaan hallita manuaalisesti pylvään käytännöllisen savupiipun vaikutuksen ansiosta. Tämä on myös polttoainetaloudellista. Pyöreä pohjalevy tarjoaa turvallisuutta ja vakautta.

89,00 €
Activa 10925 hiiligrilli - vaunu "München"
Laadukas Activa 10925 hiiligrilli - vaunu "München"Activa 10925 hiiligrilli - vaunu "München" on valmistettu lakatusta teräslevystä; harmaa laitteen runko, käsitelty korkean lämpötilan jauhemaalilla.Selkeä hiiligrilli on kokkien suosikki! Ajatuksena iso paistotila, jopa 10 hengen ruuat.

99,00 €