Activa grillit ja lämmittimet

Activa grillit ja lämmittimet

ACTIVA grilli - minkä kanssa todellinen ammattilainen grillaa: perinteisesti hiilellä,  tehokkaaasti kaasugrillillä vai kypsennätkö nopeasti sähköisesti.
ACTIVA-grillivalikoiman avulla voit grillata riippumatta siitä, minkä tyyppinen grillaaja olet - oikealla grillillä - oikeassa paikassa.
Anna Activa grillien valikoiman vakuuttaa sinut ja tilaa meiltä kaupastamme tarjoushintaiset grillit tänään.
Savustus ovat mainio tapa saada ruokasi kypsennettyä, maukkaaksi pidempään savustettuna matalassa lämpötilassa.
Anna savustin valikoimamme vakuuttaa sinut ja tilaa meiltä oikea savustinlaaikko tänään.
Mainiot terassilämmittimet ja kodikas lämpö ACTIVA: n ansiosta. Takkoja, palokoreja tai terassilämmittimiä voidaan käyttää missä tahansa, kun etsit lämpimää paikkaa ulkona. Laadukas ACTIVA mallisto tulee meille Saksasta.
Tulipöydillä tai terassilämmittimillä voit luoda hyvän olon puutarhassasi tai patiollasi.
Anna Activa lämmittimien vakuuttaa sinut ja tilaa meiltä kaupastamme tänään.

Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angulatus XXL, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angulatus, kookas musta perhegrilliLaadukas Activa hiiligrilli, joka tarjoaa tasaisen lämmönjakauman grillausalueelle. Grillissä on valurauta parilalevyt, lämpömittari kannessa ja säilytyskoukut ruokailuvälineille. Sopivan grillauslämpötilan säätö on helppoa korkeussäädön ja tuuletusventtilin ansiosta. Tulipesän luukku mahdollistaa hiilien lisäämisen. Liikuteltava XXL kokoinen hiiligrilli. Mallissa on kaksi pyörää.
249,00 €
Activa barbecuesavustin El Paso XL
Activa barbecuesavustin El Paso XL - tilava savustinSavustus on mainio tapa saada ruokasi kypsennettyä, tasaisesti ja  pidempään matalassa lämpötilassa syntyy hyvä lopputulos. Anna Activa Mastercook savustuspönttömme ja uunimme vakuuttaa sinut ja tilaa tänään, nautit pian maukkaasta ruuasta.
Poistoilman savupiippu, liikkuva, paino: grilli n. 55 kg, mukana 10 kg pyökkipellettejä
Tyylikäs, kätevä, tilava savustin.
599,00 €
Activa kaasugrilli BBQ Cabrio
ACTIVA säädettävä kaasugrilli, 3 polttinta 2,7 kW, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa Cabrio kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
159,00 €
Alennettu hinta
Activa RST Terassilämmitin Pyramide "Cheops" - kaasu
Alkuperäinen, ACTIVAn Cheops-pyramidi terassilämmitin. Ruostumaton teräs. Siksi alkuperäinen, koska laite on ACTIVA: n tekijänoikeustuote. Activa RST Terassilämmitin Pyramide "Cheops"  valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Lämpötehonsa lisäksi lämmitin on yksi optisesti kauneimmista kaasulämmittimistä maailmassa. Sen kaunis muodollinen muotoilu muistuttaa pyramidia ja on todellinen taideteos. Teho 10,5 kW, Tuotteen korkeus: 223 cm

459,00 €
499,00 €
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular, musta perhegrilliACTIVA:n "kulmikas" grillivaunu vakuuttaa jokaisen grillaajan. Sen käyttö on erinomaisesti suunniteltu ja moni asia helpottaa käyttöä ja puhdistusta. Säädettävän puuhiilipannun ansiosta lämpöalue voidaan helposti siirtää ylös ja alas grillattuun suhteessa ruokaan kammen avulla. Suuri paloluukku polttokammioon helpottaa hiilien esineiden lisäämistä. Paloläpän alla käytetään suurta tuhkakuppia palamisjäämien poistoon. Lisäksi palotila on varustettu säädettävillä tuuletusvaihtoehdoilla. Sivuhylly on taitettava ja laite säästää tilaa.
Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla. Valettu grillipinta, kooltaan 56,5 x 41.
159,00 €
Activa barbecuesavustin El Salvador XXL
Activa barbecuesavustin El Salvador XXL - tilava savustinSavustus on mainio tapa saada ruokasi kypsennettyä, tasaisesti ja  pidempään matalassa lämpötilassa syntyy hyvä lopputulos. Anna Activa Mastercook savustuspönttömme ja uunimme vakuuttaa sinut ja tilaa tänään, nautit pian maukkaasta ruuasta.
Poistoilman savupiippu, liikkuva, paino: grilli n. 70 kg, mukana 10 kg pyökkipellettejä
Tyylikäs, kätevä, tilava savustin.
699,00 €
Activa kaasugrilli BBQ Alabama 3
ACTIVA Alabama, säädettävä kaasugrilli, 3 polttinta 3,2 kW, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa Alabama kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
229,00 €
Alennettu hinta
Activa Terassilämmitin Pyramide "Cheops II" - kaasu
Alkuperäinen, ACTIVAn Cheops II-pyramidi terassilämmitin.  Lämpötehonsa lisäksi lämmitin on yksi optisesti kauneimmista kaasulämmittimistä maailmassa. Sen kaunis muodollinen muotoilu muistuttaa pyramidia ja on todellinen taideteos. Teho 9,3 kW, Tuotteen korkeus: 190 cm

389,00 €
399,00 €
Alennuksessa!
Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Smart, musta
Laadukas Activa valurauta Hiiligrilli BBQ Angular Smart, kompkatin kokoinen, musta/kromiACTIVA:n "kulmikas" grillivaunu vakuuttaa jokaisen grillaajan. Sen käyttö on erinomaisesti suunniteltu ja moni asia helpottaa käyttöä ja puhdistusta. Säädettävän puuhiilipannun ansiosta lämpöalue voidaan helposti siirtää ylös ja alas grillattuun suhteessa ruokaan kammen avulla. Suuri paloluukku polttokammioon helpottaa hiilien esineiden lisäämistä. Paloläpän alla käytetään suurta tuhkakuppia palamisjäämien poistoon. Lisäksi palotila on varustettu säädettävillä tuuletusvaihtoehdoilla. Sivuhylly on taitettava ja laite säästää tilaa.
Lisäksi erittäin moderni grilli on varustettu lämpömittarilla. Kompakti grillausalueet 2 x 21 x 31 cm.

139,00 €
159,00 €
Alennuksessa!
Activa Smoker Texas - hiiligrilli/savustin BBQ
Smoker Texas - hiiligrilli/savustin BBQ on kevyt ja helposti siirreltäväSmoker Texas - hiiligrilli/savustin BBQ hiiligrillaat, savustat tai BBQ-grillaat mielesi mukaan. Hiiligrillillä grillaat normaalisti hiilloksen päällä. Savustaa voit kahdessa tasossa. BBQ grillillä valmistat mureinta lihaa ikinä. Tällöin lihat kypsennetään isoina paloina matalassa lämmössä ja erityisen pitkään.
Tyylikäs, kätevä, tehokas
179,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5
Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5, 4 + 1 sivukeitin, musta, kromattu ritiläHyvä ruoka, grillaaminen ja Suomen suvi kuuluvat yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Activa kaasugrilli BBQ Dakota 5 kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Liikuteltava kaasugrilli - mallissa on kaksi pyörää.
299,00 €
329,00 €
Alennettu hinta
Activa Terassilämmitin Pyramide "Cheops II" white - kaasu
Alkuperäinen, ACTIVAn Cheops II-pyramidi terassilämmitin. White - valkoinen paneeli. Lämpötehonsa lisäksi lämmitin on yksi optisesti kauneimmista kaasulämmittimistä maailmassa. Sen kaunis muodollinen muotoilu muistuttaa pyramidia ja on todellinen taideteos. Teho 9,3 kW, Tuotteen korkeus: 190 cm

389,00 €
399,00 €